DOD společnosti Mewa Textil-Service s.r.o. v Praze dne 19. 6. 2024

Vážení,

zveme Vás na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ společnosti Mewa Textil-Service s.r.o.(www.mewa.cz). Ten se uskuteční v sídle společnosti v Horních Počernicích ve středu 19. června 2024 jako součást dlouhodobého projektu Echt Praxe zaměřeného na tolik potřebné propojování vzdělávacích aktivit a praktických zkušeností (https://www.echtpraxe.cz). Záštitu na celým projektem převzalo Německé velvyslanectví v Praze.

Kromě toho, že budete moci nahlédnout pod pokličku pracovního světa a v případě zájmu prohodit také pár slov německy, pro Vás připravili celou řadu doprovodných aktivit. Za zmínku stojí např. možnost prohlédnout si na vlastní oči a svézt se v závodním speciálu ze stáje Rexteam.

Německá společnost Mewa poskytuje kompletní služby v oblasti podnikových textilií již od roku 1908 a je tak považována za průkopníka ve oblasti textilního sharingu. Se svými 46 pobočkami nyní zásobuje podniky po celé Evropě pracovním a ochranným oblečením, čisticími utěrkami pro průmyslové využití, rohožemi, ale také kompletním systémem služeb pro čištění součástek. To vše včetně údržby, servisu, skladování a logistiky. V roce 2023 dosáhla Mewa obratu 770,4 milionů eur a stala se tak lídrem v oblasti textilního managementu. Společnost získala řadu také ocenění za svůj závazek k udržitelnosti, zodpovědné jednání a řízení značky.

DOD Mewa

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *