Na Karlovku – 25. 11. 2023

Vážení,

na Univerzitě Karlově pořádají v sobotu 25. listopadu 2023 informační den UK pod názvem Na Karlovku. Koná se od 9.00 do 16.00 hodin na Právnické fakultě Univerzity Karlovy, nám. Curieových 7, Praha 1.

Pozvánka ke stažení (PDF, 177 kB)

Cílem akce je představit studijní programy, které Univerzita Karlova pro nový akademický rok 2024/2025 otevírá, a pomocí doprovodného interaktivního programu přiblížit, co zajímavého studium na Univerzitě Karlově nabízí.

V příloze naleznete oficiální pozvánku s podrobnými informacemi. Aktuality k připravované akci můžete sledovat na stránce události na Facebooku či webu nakarlovku.cz, kde je mimo jiné i přehledný vyhledávač studijních programů UK. Na univerzitním YouTube kanále pak najdete i videopozvánku.

Akce Na Karlovku je zcela bezbariérová. Pokud máte zájem o vyhrazené parkovací místo pro držitele ZTP karty, kontaktuje prosím Simonu Kostelanskou na simona.kostelanska@ruk.cuni.cz do 21. 11. 2023.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *