Připomínáme – Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Brno 2023 31. října – 3. listopadu 2023, brněnské výstaviště, pavilon V

Vážení,

na dalším ročníku Evropském veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Brno  připravujeme širokou nabídku možností studia v zahraničí. Budete mít možnost navštívit stánky agentur, které Vám poradí s výběrem vhodné zahraniční školy; setkáte se přímo se zástupci vybraných zahraničních univerzit a v neposlední řadě využijte služeb Poradenského centra pro vysokoškolské studium v zahraničí UniLink.

Podrobné informace o nabídce studia v zahraničí najdete v přiloženém informačním bulletinu.

Nezapomeňte se před veletrhem registrovat na www.gaudeamus.cz a získat tak vstupenku zdarma. Registrovat se můžete, a tak získáte slevu na vstupném, přístup do Testu studijních typů a Průvodce budoucího vysokoškoláka. Pro Vás je navíc na www.gaudeamus.cz otevřen předprodej elektronických vstupenek.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *