Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Brno 2022 1. – 4. listopadu 2022 brněnské výstaviště, pavilon V

Vážení,

zveme Vás na veletrh pomaturitního vzdělávání Gaudeamus Brno, který proběhne v pavilonu V brněnského výstaviště v termínu od 1. do 4. listopadu 2022.

 Veletrh Gaudeamus Brno je určen zejména studentům maturitních ročníků středních škol všech zaměření, kteří vybírají další studium po maturitě. Na veletrhu Gaudeamus najdete širokou nabídku studia na univerzitách, vysokých školách a dalších vzdělávacích institucích z České republiky i zahraničí. Návštěvu veletrhu v Brně můžeme doporučit i studentům předmaturitních ročníků, kteří si na veletrhu mohou utvořit základní přehled o svém budoucím studiu.

Pro studenty je na www.gaudeamus.cz otevřena registrace k návštěvě veletrhu.  Pro registrované studenty bude připraven Test studijních typů, průvodce budoucího vysokoškoláka a sleva na vstupné na veletrh. Více informací o veletrhu, včetně seznamu vystavovatelů a programu přednášek najdete na https://gaudeamus.cz/brno.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *