PRO MATURANTY či ABSOLVENTY- Jazykové studium SE STATUTEM STUDENTA

Vážení,

nabízíme Vám,

DENNÍ JEDNOLETÉ POMATURITNÍ STUDIUM JAZYKŮ, které je vhodnou alternativou dalšího studia pro ty, kteří ihned nenastupují na další školu nebo neuspějí u přijímacího řízení. Studium je zařazeno do vyhlášky MŠMT a zachovává letošním maturantům statut studenta.  

V tomto období včasných registrací se nabízí výrazné slevy na školném a další bonusy a to bez jakéhokoli rizika (bez nutnosti úhrady školného, s možností mnoha splátek a s nulovým odstupným v případě dalšího přijetí na VŠ dle smlouvy).

Školné, které je velmi příznivé (s ohledem na velký rozsah hodin a také skutečnost, že jazykové školy nečerpají žádné dotace na tyto programy) se studentům plně vrátí formou studentských výhod v tomto roce.

Škola má již 30 letou tradici, jsou specialistou na pomaturitní jazykové studium,  certifikovaným a zakládajícím členem Asociace jazykových škol, jsou také akreditovaným testovacím centrem mezinárodních jazykových certifikátů ETS Global (TOEFL, TFI, TOEIC,…). Tyto zkoušky mohou  studenti skládat interně na škole po absolvování jednoletého studia a to pouze za manipulační poplatek.

 Více o tomto studiu také na: http://www.bi.cz/jazykove-kurzy/jazykove-pomaturitni-studium/pomaturitni-studium-slevy/

Tuklatská 3/2105

100 00 Praha 10

www.bi.cz

T:  274 776 256

M: 602 299 847

mocova@bi.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *